Deel je passie voor windsurfen!

Uit Windsurfing.nl Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Deel je passie voor Windsurfen!

Deel je passie voor Windsurfen met familie en vrienden door ze het zelf te laten ervaren op het water!

Ben je ook zo enthousiast over het windsurfen maar weet je niet hoe je je familie en vrienden eenvoudig kennis kunt laten maken met onze mooie sport?

Uitdaging, ontspanning, vrijheid, fun, snelheid, moves, spelen met de natuurelementen, allemaal dingen die je eigenlijk alleen maar zelf op het water kunt ervaren. Wil je dit gevoel ook overbrengen op anderen?

Gebruik dan deze winterperiode om dit te gaan plannen voor het komende windsurfseizoen. Hieronder lees je enkele mogelijkheden die er zijn om dit voor elkaar te krijgen.


Start2windsurf.jpg


Start2Windsurf Trailer

Maak gebruik van één van de Start2Windsurf Trailers met 10 volledige windsurfsets. Deze worden door Fanatic/North Sails importeur Boardguru ter beschikking gesteld:

6 jaar geleden zijn we begonnen met het gratis beschikbaar stellen van een trailer met les materiaal. Vanwege de grote vraag werden dat er 2 in 2006. Door de grote hoeveelheid schades en het verdwijnen van allerlei onderdelen, vragen we sinds 2007 een kleine donatie voor het gebruik van ons les materiaal.

Het is onze doelstelling om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met het Windsurfen. Inmiddels hebben we 2 trailers met ieder 10 volledige sets.

CIOS, ALO, diverse andere school organisaties, (studenten) Surfverenigingen, Watersportverbond maar ook bij diverse bedrijfsuitstapjes worden de trailers inmiddels gebruikt.

Onze doelstelling.... Nederland moet weer (meer) op de surfplank.

Je kunt een start2windsurf trailer reserveren via dit formulier.

Bron: www.boardguru.nl


Windsurfshops

Een andere mogelijkheid is om een zeil en board lenen bij één van de windsurfshops. Als voorbeeld heeft Starboard hiervoor het Friends and Family programma opgezet:

The majority of windsurfers learnt to windsurf through a friend or family. In the eighties and early nineties, most windsurfers were riding longboards that carried lots of volume. So friends and family who wanted to try windsurfing could jump on board and give it a go. Many of us got hooked and sharing windsurfing couldn't be easier. Today, the majority of windsurfers own small windsurf boards designed for high performance planing in high wind conditions. Effectively, we lose an important natural mechanism that otherwise sustains and grows our sport.

Starboard's Friends & Family program allows those of us who windsurf already to borrow a GO, Rio or SUPer at any participating Starboard shop, so that we too can share windsurfing with our friend and family.

Sharing windsurfing: Starboard's Friend and Family program.


Friendsfamily.jpg


Zie het overzicht van windsurfshops.


Windsurfsholen

Zie je er tegenop om zelf aan anderen het windsurfen te leren? Dan kun je natuurlijk ook terecht bij één van de vele windsurfscholen in Nederland. Ook is het hier vaak mogelijk om windsurfmateriaal te huren en zo samen het water op te gaan met je familie en vrienden.

Zie het overzicht van windsurfscholen.


Windsurfverenigingen

Zie het overzicht van windsurfverenigingen.


Evenementen

Vaak is er bij windsurfevenementen ook de mogelijkheid om de eerste keer op een windsurfset te varen. Check voor meer info de Windsurfing.nl evenementen kalender voor een evenement bij je in de buurt en neem contact op met de organisatie over de mogelijkheden.